Lørdag den 1. juni kl. 14:00 - 15:30, Viborg Bryghus (en del af '1000 meter blues'

Big Martin & The Rope A Dope Band

Vi samarbejder også i år med Viborg Bryghus og '1000 meter blues' anden koncert foregår i gården ved Viborg Bryghus fra kl. 14:00 - ca. 15:30.

Her er det et et solidt og erfarent band, der repræsenterer nogle af Danmarks dygtigste musikere inden for genren, nemlig The Rope A Dope Band. De har, hver især, turneret og indspillet med en lang række yderst prominente musikere og bands fra hele verden, som blandt andet James Harman, Billy Branch, Mark Hummel, RJ Mischo, Nathan James, Doug Jay, Big Joe Louis, West Weston, The Manic Blues, Mike Andersen Band, Henning Stærk m.fl.

 Frontmand, forsanger og guitarist Big Martin er efterhånden velkendt for sin skarpe, rene stil og tone. Big Martins texasinspireret guitarspil har fået stor anerkendelse fra flere lokale samt internationale anmeldere og musikere, der roser hans traditionelle stil, distinkte tone og slagkraft. 

Big Martins Solokarriere med The Rope A Dope Band har et fast greb om bluesgenren, og man kan forvente et tætpakket, gennemtænkt show med afmålt Texas-twang guitar, skarpe blæserarrangementer, hvislende Hammond orgel og ikke mindst en ulmende stram rytmesektion (Mikko Peltola og Jacob Kortbæk), der cementerer showets berettigelse til ethvert kræsent publikum. 

Big Martin & The Rope A Dope Band frigiver deres debutalbum “Suckerpunch” i foråret 2024. Alle sangene på albummet er komponeret og skrevet af Big Martin.

The Rope A Dope Band: 
Mathias Rindom (trommer), Jacob Kortbæk (Bas), Josef Baumgartner (Hammond/keys), Morten Elbæk (Sax), Jesper Blæsbjerg (trumpet), Martin Skaastrup
(vokal & guitar)

Tag med bluestoget til koncerten på Peak 12 Hotel. Toget er gratis. Der er to afgange fra Viborg Bryghus og første tur er ca. 15:45.

Hvert år den første lørdag i juni afholder Viborg Blues- og Musikforening éndags-festivalen 1000 meter blues i samarbejde med restauranter og værtshuse i byen. Således også i år, hvor det altså foregår lørdag den 1. juni.

Endagsfestivalen 1000 meter blues er en årligt tilbagevendende begivenhed i Viborg. Festivalen hedder, som den gør, fordi de fire involverede spillesteder ligger inden for en blot 1 km lang strækning i det centrale Viborg. Arrangementet starter kl. 12 og i løbet af eftermiddagen har du mulighed for at komme til i alt 4 koncerter, hvoraf den sidste foregår på Vesterbrogade 10. De fire spillesteder er Café Børsen, Viborg Bryghus, Peak 12 Hotel Rooftop og Vesterbrogade 10.

Der er gratis entré til alle fire koncerter, så der er sådan set ikke nogen undskyldning for ikke at tilbringe årets første officielle sommerlørdag i Viborg.