1. september 2024 kl. 14-17 (dørene åbnes kl. 13), Vesterbrogade 10, Viborg

Blues Jam med Steen Frederiksen

Vi starter efteråret op med en omgang blues jam med guitarist, pianist og sanger Steen Frederiksen som vært og er for alle der elsker bluesmusik, hvadenten du er aktiv musiker eller publikum. 

Steen Frederiksen er vært denne søndag eftermiddag. Han står i spidsen for sit eget bluesband Frederiksen Bluesband og han er en anerkendt bluesmusiker og en værdsat figur i den danske bluesverden. Han vil sørge for at skabe den perfekte stemning og guide gæsterne gennem en eftermiddag fyldt med uforglemmelig musik og gode vibes.

Som guitarist, pianist og sanger vil Steen Frederiksen give publikum en bred vifte af bluesmusikalske oplevelser og vise sin alsidighed som musiker.

Alle musikere, uanset niveau, opfordres til at deltage og jamme med. Det bliver en unik mulighed for at opleve talentfulde lokale bluesmusikere i aktion og måske endda selv deltage. Du skal blot medbringe dit instrument og på dagen vil der ligge en musiker-liste, som du kan skrive dig på. Send evt. en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys hvilket instrument, du medbringer. Vokalister er også velkomne. Der vil være et trommesæt, et par guitarforstærker, en basforstærker og nogle mikrofoner på scenen.

Som publikum kan du se frem til en eftermiddag fyldt med spilleglæde, improvisation og højt humør og billetten koster kun 30 kr. 

Der er gratis adgang for musikere, der vil være med på scenen. 

Så kom og vær med til at skabe en stemningsfyldt eftermiddag i bluesens tegn i Viborg Bluesforening.

Køb billetter (det koster kun 30 kr. som publikum; det er gratis for musikere, der ønsker at optræde)