Lørdag 1. juni kl. 12:00 - 13:30, Café Børsen, Gravene 32, Viborg (koncerten er en del af 1000 meter blues)

Toulouse Blues Band

Igen i år samarbejder vi med Café Børsen omkring '1000 meter blues'. I år åbner Toulouse Blues Band '1000 meter blues' med en koncert ved Café Børsen.  Toulouse Blues Band spiller blues og rock i nye højenergiske improviserede forklædninger. Her får blues-rockens legender en ordentlig spand kul. Musikalsk overlegent, gammeldags og samtidigt legende, formår Toulouse Blues Band at gøre klassikerne både nærværende og nutidige.

Der spilles blues og rock med udgangspunkt i gamle mestre som BB King, Ray Charles, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Creedence Clearwater, John Mayall, ZZ Top etc.

Koncerten er gratis.

Følg Toulouse Blues Band på facebook her.

Bandet består af:

Keld Andersen:
Vokal og guitar. 

Henning Kaae:
Guitar og vokal. 

Ole Dorf:
Bas og vokal. 

Peter Hellerstedt:
Trommer og  vokal. 

Hvert år den første lørdag i juni afholder Viborg Blues- og Musikforening éndags-festivalen 1000 meter blues i samarbejde med restauranter og værtshuse i byen. Således også i år, hvor det altså foregår lørdag den 1. juni.

Endagsfestivalen 1000 meter blues er en årligt tilbagevendende begivenhed i Viborg. Festivalen hedder, som den gør, fordi de fire involverede spillesteder ligger inden for en blot 1 km lang strækning i det centrale Viborg. Arrangementet starter kl. 12 og i løbet af eftermiddagen har du mulighed for at komme til i alt 4 koncerter, hvoraf den sidste foregår på Vesterbrogade 10. De fire spillesteder er Café Børsen, Viborg Bryghus, Peak 12 Hotel Rooftop og Vesterbrogade 10.

Der er gratis entré til alle fire koncerter, så der er sådan set ikke nogen undskyldning for ikke at tilbringe årets første officielle sommerlørdag i Viborg.